Ontvang GRATIS podcast "Waarom voel ik me zo?"

Ben jij klaar met onrust, vermoeidheid, angst en/ of gevoelens van stress? Wil je je leven in eigen hand nemen en je weer gelukkig en vol vertrouwen voelen? Vind je de stap naar een psycholoog te groot? Of sta je op een wachtlijst voor een psycholoog en wil je niet langer wachten? Zet dan nu de eerste stap!

  • Krijg 3 inzichten en ontdek waarom jij nu niet zo lekker in je vel zit.
  • Ontdek waarom “moeten” jou zoveel stress oplevert
  • Ontdek waarom je het gevoel hebt vast te zitten en het lijkt alsof er geen uitweg is
  • Na deze podcast heb je nieuwe invalshoeken, waar je meteen mee aan de slag kunt
  • Laagdrempelig. Je kunt de podcast meteen downloaden.
  • NU met gratis e-book "Waarom voel ik me zo?" erbij.
No opt-in form has been selected
In 7 dagen kiezen voor jezelf

Over Birgit Thijssen

Ik ben Birgit Thijssen, spiritueel psycholoog. Jarenlang heb ik me verdiept in de lichaam-geest connectie. Ik heb me daarbij gespecialiseerd in piekeren en de negatieve spiraal die dit veroorzaakt, maar ook hoe je om kunt gaan met negatieve gevoelens zoals angst, boosheid, verdriet, gejaagdheid, ongeduld en stress. 

De afgelopen jaren heb ik bijzondere inzichten opgedaan die universeel zijn en die iedereen kunnen helpen om met zichzelf aan de slag te gaan.

Deze kennis opent deuren voor jou die je niet voor mogelijk had gehouden. Sta jij op een punt in je leven dat het allemaal niet zo lekker loopt? Heb je last van stress, angsten, depressieve gedachten, vermoeidheid, ongeduld of onrust? Of heb je het gevoel dat er meer in het leven zit dan je er nu uithaalt? Zet dan nu de eerste stap en laat me jou inspireren om de mooiste versie van jezelf te worden en download nu de GRATIS podcast "Waarom voel ik me zo?".


null


Zet nu de eerste stap!

Ben jij klaar met gevoelens van van stress, onrust en/ of angst? 

Download dan nu de gratis podcast "Waarom voel ik me zo?" en zet de eerste stap naar meer rust, geluk en balans in je leven.
No opt-in form has been selected
In 7 dagen kiezen voor jezelf