Ontvang GRATIS de 5-delige minicursus

"Start nu met kiezen voor jezelf"

Ben jij klaar met het wegcijferen van jezelf en wil je ontdekken hoe je weer tijd voor jezelf vrij kunt maken, zonder schuldgevoel? Kom dan nu in actie! 

 • In 5 korte, krachtige video's krijg jij bijzondere inzichten
 • Ontdek jij hoe vol of leeg jouw batterij op dit moment is
 • Ontdek jij de 1e stap die jij nu moet zetten
 • Onthul ik mijn grootste eye opener die voor mij alles veranderde!
50%
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Gratis toegang

Ontvang GRATIS de 5-delige minicursus

"Start nu met kiezen voor jezelf"

Ben jij klaar met het wegcijferen van jezelf en wil je ontdekken hoe je weer tijd voor jezelf vrij kunt maken, zonder schuldgevoel? Kom dan nu in actie! 

 • In 5 korte, krachtige video's krijg jij bijzondere inzichten
 • Ontdek jij hoe vol of leeg jouw batterij op dit moment is
 • Ontdek jij de 1e stap die jij nu moet zetten
 • Onthul ik mijn grootste eye opener die voor mij alles veranderde!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis toegang

Hi, ik ben Birgit

Ik ben Birgit Thijssen, spiritueel psycholoog.

Ik heb altijd al de behoefte gehad om alles wat ik doe te kunnen verklaren en begrijpen. Mijn opleiding tot psycholoog kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Totdat ik een aantal jaren geleden zelf vastliep en merkte dat ik in de psychologie helaas niet alle antwoorden kon vinden die ik zocht.

Spiritualiteit kwam op mijn pad en ik raakte geinspireerd. Deze invalshoek gaf me antwoorden waar ik lang naar op zoek was om te kunnen begrijpen waarom ik echt was vastgelopen. En dat niet alleen. Eindelijk ontdekte ik, hoe ik hier ook weer uit kon komen. En mijn leven veranderde stap voor stap op magische wijze!

Lang verhaal kort. Er ontstond een verlangen bij mij. Als ik dit kan, dan kunnen anderen dit ook!

Maar, ik kwam voor een uitdaging te staan. Spiritualiteit wordt vaak gezien als zweverig en vaag. Dus hoe kan ik deze ingewikkelde, ongrijpbare materie, simpeler maken, zodat het voor de gewone, nuchtere mens ook te begrijpen en toe te passen is?

En met die vraag in mijn achterhoofd ben ik gaan schrijven en alle kennis en ervaringen die ik heb opgedaan de laatste jaren, ben ik gaan verbinden met elkaar, op mijn eigen unieke manier. En hieruit is onder andere deze minicursus ontstaan.

Met mijn werk help ik moeders die dagelijks veel ballen in de lucht te houden hebben, zichzelf steeds wegcijferen, moeite hebben om tijd te maken voor zichzelf en die steeds vaker voelen: IK BEN ER OOK NOG!!

Herken jij jezelf hierin? Start dan nu met kiezen voor jezelf!

Jij hebt zelf de sleutel tot je eigen transformatie in handen en kennis hierover opent deuren voor jou die je niet voor mogelijk had gehouden. Sta jij op een punt in je leven dat het allemaal niet zo lekker loopt? Zet dan nu de eerste stap en laat me jou inspireren om jouw leven weer in eigen handen te krijgen!

Alsof het missende puzzelstukje is gevonden!

Lieve Birgit, bedankt voor deze cursus! Het is veel meer dan de titel doet vermoeden… al jaren ben ik in proces en kom telkens weer tot nieuwe inzichten. Toch lukte het me niet om structurele dagelijkse veranderingen door te voeren… en bleef ik toch in cirkels hangen.

Deze cursus heeft me op een andere manier doen kijken naar dit gedrag, waar het vandaan komt en dat al mijn redenen om het niet te doen gewoon vormen van weerstand zijn. Alsof het missende stukje van de puzzel is gevonden.

Ik voelde veel herkenning in de woorden die je sprak waardoor het voelde als een samenvatting van de afgelopen jaren waarin ik het pad van bewustwording ben ingeslagen.

Hierin voel ik me best vaak onbegrepen… het heeft me motivatie gegeven om door te gaan en inspiratie om mijn dagelijkse routines beter aan te sluiten op dit pad!

Linda
Linda van den Hurk
Wat een cadeautje aan mezelf!

Ongelofelijk dankbaar ben ik dat ik de cursus heb gedaan. Wat een cadeautje aan mezelf! Als er iemand vast zit in patronen, het druk heeft in haar hoofd met veel verschillende gedachtes ben ik het wel. Dit kon zo extreem zijn dat dit mijn leven beheerste. Wat een bewustwording is dit met alle kennis die ik hierin geleerd heb hoe ik hier verder in kan gaan.

Birgit, ik ben je enorm dankbaar voor alles en ik weet zeker dat jij heel veel vrouwen kan helpen om in hun eigen kracht te komen staan en dit verdient iedereen.

Kim van Kasteren
Kim van Kasteren
Aanrader als je klaar bent voor verandering!

In de minicursus legt Birgit heel duidelijk en gedetailleerd uit over de 4 verschillende energieniveaus en hoe deze met elkaar samenhangen en samenwerken. Na het volgen van deze cursus snap je waarom je wel/ niet lekker in jouw vel zit en waarom het belangrijk is om hier wat mee te doen. Jouw geluk en gezondheid zijn onlosmakelijk verbonden met de balans tussen de 4 lagen.

Hele informatieve cursus, zeker een aanrader als je klaar bent voor verandering en lekker in jouw vel wil zitten
Jacqueline Roepke
Jacqueline Roepke
Ik heb geleerd anders naar mezelf te kijken!

De cursus heeft mij echt geholpen door anders naar mezelf te kijken.

Meer tijd te nemen voor mezelf.

Birgit legt alles heel duidelijk uit met voorbeelden waardoor je het snel oppikt.

Ik weet nu dat tijd nemen voor mezelf erg belangrijk is en soms kan het niet door drukte maar ik moet er gewoon tijd voor nemen dan word ik uiteindelijk een leuker persoon van.


Dank je wel Birgit voor deze lessen.

Kim van Grieken

Ben jij een moeder die...

 • elke dag veel ballen hoog moet te houden?
 • vooral bezig is met het zorgen voor anderen?
 • zich schuldig voelt als ze tijd voor zichzelf neemt?
 • zich schuldig voelt, omdat ze moppert of de pan uitflipt?
 • vooral leeft vanuit haar hoofd en zoals het hoort?
 • haar gezin op nr. 1 zet, maar steeds vaker voelt: ik ben er ook nog!
 • meer op deze aarde komt brengen, maar nog niet weet wat?

Is dit herkenbaar voor jou en ben jij klaar met het wegcijferen van jezelf? Dan is deze cursus iets voor jou!

Ontvang GRATIS de 5-delige minicursus

"Start nu met kiezen voor jezelf"

Ben jij klaar met het wegcijferen van jezelf?

Wil je ontdekken hoe je weer tijd voor jezelf vrij kunt maken, zonder schuldgevoel?

Kom dan nu in actie! 

 • In 5 korte, krachtige video's krijg jij bijzondere inzichten
 • Ontdek jij hoe vol of leeg jouw batterij op dit moment is
 • Ontdek jij de 1e stap die jij nu moet zetten
 • Onthul ik mijn grootste eye opener die voor mij alles veranderde!
50%
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Gratis toegang

Ontvang GRATIS de 5-delige minicursus

"Start nu met kiezen voor jezelf"

Ben jij klaar met het wegcijferen van jezelf en wil je ontdekken hoe je weer tijd voor jezelf vrij kunt maken, zonder schuldgevoel? Kom dan nu in actie! 

 • In 5 korte, krachtige video's krijg jij bijzondere inzichten
 • Ontdek jij hoe vol of leeg jouw batterij op dit moment is
 • Ontdek jij de 1e stap die jij nu moet zetten
 • Onthul ik mijn grootste eye opener die voor mij alles veranderde!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis toegang