Blijde vrouw

Gratis minicursus

START NU met kiezen voor jezelf

Voor de moeder die zichzelf wegcijfert en moeite heeft om tijd vrij te maken voor zichzelf

In deze gratis minicursus:

  • Ontdek jij hoe vol of leeg jouw batterij op dit moment is
  • Ontdek jij wat de 1e stap is om het patroon te doorbreken, waar je nu in zit
  • Onthul ik mijn grootste eye opener waardoor ik de touwtjes van mijn leven weer in eigen handen kreeg 
  • Krijg jij in 5 korte, krachtige video's van in totaal 33 minuten bijzondere inzichten
50%
Direct gratis toegang

In deze gratis minicursus:

  • Ontdek jij hoe vol of leeg jouw batterij op dit moment is
  • Ontdek jij wat de 1e stap is om het patroon te doorbreken, waar je nu in zit
  • Onthul ik mijn grootste eye opener waardoor ik de touwtjes van mijn leven weer in eigen handen kreeg 
  • Krijg jij in 5 korte, krachtige video's van in totaal 33 minuten bijzondere inzichten

50%
direct gratis toegang
Your information is safe with us

Hi, ik ben Birgit

Ik ben Birgit Thijssen, spiritueel psycholoog.

Ik heb altijd al de behoefte gehad om alles wat ik doe te kunnen verklaren en begrijpen. Mijn opleiding tot psycholoog kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Totdat ik een aantal jaren gelezen zelf vastliep en merkte dat ik in de psychologie helaas niet alle antwoorden kon vinden die ik zocht.

Spiritualiteit kwam op mijn pad en ik raakte geinspireerd. Deze invalshoek gaf me antwoorden waar ik lang naar op zoek was om te kunnen begrijpen waarom ik echt was vastgelopen. En dat niet alleen. Eindelijk ontdekte ik, hoe ik hier ook weer uit kon komen. En mijn leven veranderde stap voor stap op magische wijze!

Lang verhaal kort. Er ontstond een verlangen bij mij. Als ik dit kan, dan kunnen anderen dit ook!

Maar, ik kwam voor een uitdaging te staan. Spiritualiteit wordt vaak gezien als zweverig en vaag. Dus hoe kan ik deze ingewikkelde, ongrijpbare materie, simpeler maken, zodat het voor de gewone, nuchtere mens ook te begrijpen en toe te passen is?

En met die vraag in mijn achterhoofd ben ik gaan schrijven en alle kennis en ervaringen die ik heb opgedaan de laatste jaren, ben ik gaan verbinden met elkaar, op mijn eigen unieke manier. En hieruit is onder andere deze minicursus ontstaan.

Met mijn werk help ik moeders die dagelijks veel ballen in de lucht te houden hebben, zichzelf steeds wegcijferen, moeite hebben om tijd te maken voor zichzelf en die steeds vaker voelen: IK BEN ER OOK NOG!!

Herken jij jezelf hierin? Start dan nu met kiezen voor jezelf!

Jij hebt zelf de sleutel tot je eigen transformatie in handen en kennis hierover opent deuren voor jou die je niet voor mogelijk had gehouden. Sta jij op een punt in je leven dat het allemaal niet zo lekker loopt? Zet dan nu de eerste stap en laat me jou inspireren om jouw leven weer in eigen handen te krijgen!

Kim van Kasteren

Ongelofelijk dankbaar ben ik dat ik de cursus heb gedaan.

Wat een cadeautje aan mezelf.

Als er iemand vast zit in patronen, het druk heeft in haar hoofd met veel verschillende gedachtes ben ik het wel, dit kon zo extreem zijn dat dit mijn leven beheerste.

Wat een bewustwording is dit met alle kennis die ik hierin geleerd heb hoe ik hier verder in kan gaan.

Ik heb veel te leren maar zie dit positief tegemoet.

Birgit, ik ben je enorm dankbaar voor alles, je bent een lieve schat en ik weet zeker dat jij heel veel vrouwen kan helpen om in hun eigen kracht te komen staan en dit verdient iedereen.

Kim van Kasteren

50%
Direct gratis toegang
50%
direct gratis toegang
Your information is safe with us