Total Health & Body Balance 2023

Zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023 in Eindhoven


Zin in een dagje ontspanning en ontdekken hoe het voelt om een acupunctuur behandeling te krijgen? Ervaren hoe het is om energetisch behandeld te worden? Je hersenen te trainen met neurofeedback? Heerlijk gemasseerd te worden? Een mediatie- of yoga workshop te ervaren? Mee te doen aan een cacao ceremonie? Of een mesologe te laten meten hoe het gesteld is met je lichaamsfuncties- en processen?


Dit en nog veel meer kun jij zaterdag 3 of zondag 4 juni 2023 in een ongedwongen en ontspannen sfeer gaan ervaren. Kom genieten van een heerlijke dag voor jezelf en maak kennis met diverse alternatieve geneeswijzen op een uniek landgoed in Eindhoven.


Het volledige programma is nog niet bekend. Ben je toch al enthousiast geworden en wil je er sowieso bij zijn? Koop dan nu je tickets in de presale voor maar € 139 p.p. per dag. Zodra het definitieve programma bekend wordt, gaat de prijs omhoog.


Wij hebben er zin in en kijken nu al uit naar 3 en 4 juni 2023!

Liefs,

Inge, Phuong en Birgit

Total Health & Body Balance Event
Dank jullie allemaal voor de mooie dag en voor jullie harde werk om dit mogelijk te maken. Alles was tot in de puntjes geregeld en ging in een positieve flow. Alles was in harmonie, liefdevol en mooie omgeving. Jullie ervaring was indrukwekkend. Ik wist zelf niet veel van de expertises, het was een eye-opener. De dag voelde als een retreat. Heerlijk voor een drukke mama om zichzelf even te resetten. Hartelijk dank!
Sonila Medja
Phuong Do
Phuong Do

Mijn naam is Phuong. Na mijn Geneeskunde opleiding ben ik me gaan verdiepen in acupunctuur. Ik zie acupunctuur als een additieve therapie, die naast- of in samenwerking met de reguliere Westerse geneeskunde, van waarde kan zijn. De belangrijkste filosofie hierbij is het streven naar en het behouden van harmonie en evenwicht.

In de Chinese geneeskunde wordt er vanuit gegaan dat er een netwerk van energiekanaaltjes door het lichaam loopt, die alles in het lichaam met elkaar verbindt. Deze energiekanaaltjes worden meridianen genoemd. Op deze meridianen liggen acupunctuurpunten. Door allerlei verschillende oorzaken kunnen er in de meridianen blokkades ontstaan waardoor en tal van klachten verschijnen. Door het inbrengen van dunne naalden op de gekozen acupunctuurpunten kun je volgens de Chinese theorie de energiestroom (Chi) beïnvloeden en blokkades opheffen. Hiermee wordt het evenwicht weer hersteld. Naast het beoefenen van de traditionele acupunctuur methode (TCM), heb ik me verder gespecialiseerd in schedelacupunctuur volgens het principe van Dr. Zhu. Neem gerust een kijkje op mijn website >>

Inge Slootjes
Inge Slootjes
Mijn naam is Inge, ik ben al mijn hele leven geïnteresseerd in gezondheid en op welke manieren je zo gezond mogelijk kunt worden en blijven. Na mijn opleiding medische microbiologie en moleculaire biotechnologie heb ik jarenlang in het laboratorium wetenschappelijk onderzoek gedaan om medicatie te ontwikkelen en diagnostische testen op te zetten. In 2005 heb ik het roer omgegooid en ben ik verder gegaan in de natuurlijkere vormen van geneeskunde. Hiervoor heb ik vele verschillende opleidingen gevolgd, zoals mesologie, neurofeedbacktrainer, life coach, ayurvedisch therapeut, orthomoleculair afslank therapeut, transformatieve cupping, dry needling, ooracupunctuur en meer. Ieder mens is een uniek individu en de oorzaken van jouw klachten zijn dus mogelijk andere oorzaken dan bij iemand anders met dezelfde klachten. De kennis is dus wetenschappelijk, maar de meeste oplossingen noemen we dus niet wetenschappelijk, omdat deze individueel zijn. Alles in jouw lichaam werkt met elkaar samen. Daarom is het van belang om alle verbanden te leggen op verschillende niveaus, zowel fysiologisch, mentaal, emotioneel als energetisch. Dat maakt het zo leuk om jouw unieke puzzeltje op te lossen om jou zo gezond mogelijk en in balans te krijgen! Neem gerust een kijkje op mijn website >>
Birgit Thijssen
Mijn naam is Birgit. Ik ben psycholoog en energetisch coach. Gezondheid reikt veel verder dan alleen het fysieke lichaam. Willen we gezondheid begrijpen en gezond zijn of worden dan zullen we ook aandacht moeten besteden aan ons mentale, emotionele en spirituele lichaam dat tot uiting komt in het energetische lichaam. Mijn eigen proces heeft ertoe geleid dat ik psychologie met spiritualiteit ben gaan verbinden. Ik begeleid mensen naar meer rust en balans in hun leven door een stukje kennisoverdracht en te werken in het energetisch lichaam. Neem gerust een kijkje op mijn website >>

Tijdens het health en body event was er veel aandacht voor diverse manieren van gezonder leven. Van yogalessen, een energetische behandeling tot massages, een mesologisch consult of acupunctuur.

Een heerlijke verwendag voor jezelf waarna ik voldaan, in balans en vol energie weer naar huis ging; aanrader!

Susanne van der Linden
Een ontdekking naar Health & Body in een rustgevende, mooie omgeving met vriendelijke begeleiding en een goede verzorging. Het was een zéér geslaagde ontspannende dag!
Leonoor Grimberg
De Event dagen zijn voor mij zeer inspirerend! Elke keer kom ik weer enthousiast thuis en zet het mij weer in de juiste richting. Ik ga zeker weer komen!
Sandra van Wessel