Ontvang tijdelijk GRATIS de 4-daagse minicursus "Lekker in je vel"

Ben jij klaar met onrust, vermoeidheid, angst en/ of gevoelens van stress? Wil je je leven in eigen hand nemen en je weer gelukkig en vol vertrouwen voelen? Vind je de stap naar een psycholoog te groot? Of sta je op een wachtlijst voor een psycholoog en wil je niet langer wachten? Zet dan nu de eerste stap!

  • Leer hoe jij weer meer energie kunt krijgen
  • Ontdek hoe je piekergedachten jou in de greep houden
  • Ontdek hoe jouw lichaam en geest daadwerkelijk in elkaar zitten
  • Ontdek op welke manier jij jouw lichaam en geest kunt beïnvloeden
  • Krijg in 4 krachtige podcasts bijzondere inzichten die je inspireren
  • Laagdrempelig! Je kunt direct aan de slag!
50%
Vul hieronder je gegevens in!
Je krijgt direct toegang
Gratis toegang
Minicursus Lekker in je vel
Nu snap ik pas waarom het soms niet lukt om positief te zijn!
Het is fijn om eens op een andere manier uitgelegd te krijgen waarom ik niet lekker in mijn vel zit. Ik hoorde al wel vaker dingen over energie, maar begreep dat niet echt. Nu snap ik het, na het beluisteren van de minicursus, en kan ik sommige dingen beter plaatsen, bijv. waarom het soms niet lukt om positief te zijn. Dank je Birgit voor je rustige en duidelijke manier van uitleggen.

Amanda van der Noordaa

Aards, laagdrempelig en duidelijk. Voor iedereen zinvol!
De 4-daagse minicursus heeft mij bewust gemaakt van datgene waar ik zelf mee aan de slag kan om (nog) lekkerder in mijn vel te komen! Birgit geeft op een prettige manier, aards, laagdrempelig en duidelijk uitleg over wat er anders kan. Door het volgen van deze introductie kan ik vanuit mezelf checken wat er op orde is, waar ik happy mee ben en waar ik verandering wil! Zinvol voor iedereen, het waarom wordt uitgelegd en jij bepaalt wat je ermee wil en/ of kan. Voor mij een bevestiging om door te gaan en ik kijk uit naar de vervolgcursus! Lieve groetjes, Ingrid
Ingrid Teunissen
Het zet me aan het denken en maakt me enthousiast!
Ik ben erg enthousiast over de minicursus. De perfecte afwisseling tussen kennisoverdracht en bewustzijn. Het zet me echt aan het denken en maakt me enthousiast om er verder mee aan de slag te gaan. Zelf invloed uitoefenen op hoe je in je vel zit op een andere manier dan de standaard manier, dat geeft energie! 
Irina van Oudheusden

Irina van Oudheusden

Over Birgit Thijssen

Ik ben Birgit Thijssen, psycholoog en energetisch coach. Jarenlang heb ik me verdiept in de lichaam-geest connectie. Ik heb me daarbij gespecialiseerd in piekeren en de negatieve spiraal die dit veroorzaakt, maar ook hoe je om kunt gaan met negatieve gevoelens zoals angst, boosheid, verdriet, gejaagdheid, ongeduld en stress. 

De afgelopen jaren heb ik bijzondere inzichten opgedaan die universeel zijn en die iedereen kunnen helpen om met zichzelf aan de slag te gaan.

Deze kennis opent deuren voor jou die je niet voor mogelijk had gehouden. Sta jij op een punt in je leven dat het allemaal niet zo lekker loopt? Heb je last van stress, angsten, depressieve gedachten, vermoeidheid, ongeduld of onrust? Of heb je het gevoel dat er meer in het leven zit dan je er nu uithaalt? Zet dan nu de eerste stap en laat me jou inspireren om de mooiste versie van jezelf te worden en download nu de GRATIS 4-daagse minicursus "Lekker in je vel".


null


Zet nu de eerste stap!

Ben jij klaar met gevoelens van van stress, onrust en angst? 

Download dan nu de gratis 4-daagse minicursus "Lekker in je vel" en ontvang gedurende 4 dagen een podcast inclusief download. Zet nu de eerste stap naar meer rust, geluk en balans in je leven.
50%
Vul hieronder je gegevens in!
Je krijgt direct toegang
Gratis toegang
Minicursus Lekker in je vel
Complimenten. Ik heb je vierdaagse training gevolgd. Interessant, waarheid en waardevol. Je biedt extra bewustwording van mijn eigen frequentie. Je maakt me nieuwsgierig naar de toepasbaarheid. Ik ga even op vakantie en ga daarna je vervolgcursus volgen. Zin in!
Heart
Patty van Maasakkers-Kater
Tijdens het wandelen heb ik de minicursus van Birgit achter elkaar afgeluisterd, het verlangen om steeds meer te horen was groot. Omdat zij het op een begrijpelijke en invoelende wijze brengt. Er ligt een warm welkom in haar woorden en ik geloof erin dat ‘spiritueel psycholoog’ een nieuwe vorm wordt van begeleiden. Birgit is de pionier. Heel heel gaaf en ik voel me enorm gezien. Dank je wel mooi mens!
Beatrijs  Verpaalen
Ik zag deze minicursus voorbijkomen en tijdens de 1e podcast, Dag 1, raakte ik gelijk geïnteresseerd. De manier waarop je vertelt over energie was voor mij duidelijk en heel verhelderend. Energie is dus helemaal niet “zweverig”. Het is wetenschappelijk.
Karin van den Boomen
Wat een inzichten heb ik door jouw cursus gekregen. Ik voel en zie waar er bij mij aan gewerkt kan worden. Mij is veel duidelijk geworden door je rustige en fijne manier van vertellen en uitleggen. Ik heb nu al zin om te starten met de vervolgcursus.
Kim van Kasteren
Kim van Kasteren
De podcast van Birgit is echt super fijn! Heel duidelijk en heel aards uitgelegd. Een echte aanrader!
Thalysia Pieters

Dankzij jouw 4-daagse minicursus "Lekker in je vel", die ik met veel aandacht beluisterd en gelezen heb, voel ik me lekkerder in mijn vel en heb een heel, heel serieuze boost van zelfvertrouwen erbij gekregen. En ik wil jou hiervoor hartelijk bedanken.

Heart
Nick Fransen